Gemensamt Presentkort

Företag som är anslutna i Östhammars kommun
Listan på anslutna företag hittar du här

Så här fungerar det för er kunder
För dig som kund är det supersmidigt att använda kortet hos en eller flera av våra företag. Allt från mysiga unika butiker, butikskedjor, restauranger, caféer, kultur, nöje, sport, fritid, service, kommunikationer och andra fantastiska upplevelser. Presentkorten kan köpas på ett försäljningsställe per ort. Du kan ladda presentkortet med valfritt belopp mellan 100- 5000 SEK. Du använder betal- eller kreditkort att betala med. Kortet kan även köpas/faktureras via webben.

Här kommer presentkorten säljas: 

Alunda: ICA
Gimo: OK/Q8
Öregrund: ICA
Österbybruk: ICA
Östhammar: Spelkiosken

Kontrollera saldo och giltighetstiden på ditt presentkort – på tre olika sätt!

  • Scanna QR koden på baksidan av ditt presentkort med en mobil eller iPad.
  • Ring 08-22 50 30 (butiker kan ej se saldobelopp)
  • En länk kommer inom kort läggas här på hemsidan.  Skriv in det 16-siffriga numret du finner på baksidan av kortet, så får du se hur mycket pengar som är tillgängligt.

Kortet är giltigt i 12 månader från laddningsdatum. Du behöver inte handla för hela beloppet på en gång. Kvarvarande belopp ligger automatiskt kvar på kortet redo att användas hos någon av våra andra medlemmar. Vid retur eller byte, lämnas tillgodokvitto eller byts till annan vara i den butik där varan är köpt. Presentkortet återlöses ej och kan ej lösas in mot kontanter.

Information till företag

Företag i samverkan har under en längre tid undersökt olika möjligheter till ett lokalt och gemensamt presentkort – för att bidra till att stärka lokal handel, service, restauranger och andra företag i kommunen. Mer pengar stannar i kommunen och samhörigheten stärks. Vi har fått ett attraktivt erbjudande från Norrtälje Handelsstad om att gå med i deras presentkortslösning och det blir verklighet under hösten. Det perfekta presentkortet som gäller i en massa butiker och serviceföretag! Årets julklapp för privatpersoner och för företag till sina anställda?

Stort intresse hittills! Just nu har över 100 företag hittills sagt ja till att ansluta för att kunna ta emot presentkortet!
Alla företag som ansluter sig kommer att finnas med på ortswebsidorna och i all marknadsföring gällande presentkortet.

Vill ditt företag också ansluta och/eller ha mer information?
Välkommen att kontakta micaela@foretagisamverkan.se eller 073-742 82 28

Företagsbeställning presentkort
Här kan presentkort beställas av företag 

 

 

presentkortF4vit